Share
Information om mina fondval direkt till din e-mail och mobil
 
 

2022/01/26

Hej !


Du har haft ett prova-pÄ abonnemang hos mig utan kostnad och nu vill jag höra med dig om du nyttjat det, kommit igÄng med att byta fonder i ppm och om du Àr intresserad av att fortsÀtta ta del av min fondbytesinformation.

Egentligen gÀller prova pÄ abonnemanget bara i tre mÄnader. Du har haft det lÀngre tid Àn sÄ. Anledningen till det Àr att jag ville vara i en positiv trend innan prova pÄ abonnemanget tar slut.

Jag Àr i det lÀget nu. Det förhÄller sig nÀmligen sÄ att min avkastning de senaste sex mÄnaderna legat i paritet med börsen generellt och att jag har bÀttre utveckling Àn börsen senaste tre mÄnaderna respektive senaste mÄnaden. Under september och halva oktober sjönk börsen med 10% emedan jag gick 7% plus.

Nedan ser du lite siffror pÄ hur de mest kÀnda indexen gÄtt senaste tre mÄnaderna jÀmfört med min avkastning i PPM.


Dow Jones, börsen i USA
3 mÄnader: 0,5%
1 mÄnad: 0.3%

OMX30, svenska börsen
3 mÄnader: -1.6%
1 mÄnad: 1.9%

Dow Jones World index, ett genomsnitt av alla börser i vÀrlden
3 mÄnader: 0.97%
1 mÄnad: 1.0%

Min utveckling i PPM
3 mÄnader: 3%
1 mÄnad: 7%

NÀr du fick erbjudande om att börja betala för min tjÀnst tidigare, kanske du hade ett negativt resultat i din avkastning om du följt mina fondbyten, och dÄ Àr det lÀtt att tÀnka att den hÀr tjÀnsten inte Àr nÄgot att ha.
Det Àr precis det som Àr problemet. De flesta sparare tror att resultatet alltid skall gÄ upp hela tiden, men det Àr förstÄs helt omöjligt. Att spara till pensionen kan jÀmföras med ett maratonlopp och inte med spurten pÄ 100 meter. Det Àr alltsÄ ett lÄngsiktigt sparande och det gÀller att se resultatet av sparandet pÄ lÄng sikt.

Genom Ären har min avkastningskurva varit vÀldigt mkt upp och ner. Jag började göra byten i ppm 2003 och som du ser i grafen nedan har jag endast haft ett Är dÄ jag gick minus. DÀrefter har jag slagit börsindex med hÀstlÀngder.


Jag har idag ca 2 miljoner kr pÄ mitt ppm-konto och jag har 19% avkastning i snitt per Är sedan Är 2000, I ppm-systemet finns det 7.4 miljoner sparare och mitt saldo Àr ett av de 100 högsta.
Om jag kan hÄlla ett Ärligt snitt pÄ 15% kommer jag fÄ ut 44000 kr efter skatt livet ut endast frÄn ppm-delen i pension.

Jag kommer göra allt jag kan för att lyckas med detta och jag ger dig nu en möjlighet att vara med pÄ den resan.

KLICKA HÄR för att fortsĂ€tta ta del av min fondbytesinformation med möjlighet till högre avkastning över tid.


Med vÀnlig hÀlsning


 
 
 
Har du frÄgor?
Epost: info@mats-svensson.se
Tel: 010-330 20 60 
Mats Svensson

 
 
 
Mats Svensson 2000 AB, Karlsgatan 7, 25224 Helsingborg, Sweden
2022/01/26
Du fÄr detta nyhetsbrev eftersom du Àr eller har varit kund till mig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration,
klicka hÀr


Email Marketing by ActiveCampaign